Kantoorinrichting oud

Toepassingen:

AKOpanel scheidingswand:

De akoestische scheidingswanden van AKOPanel is een scheidingswand die zowel goed is voor het dempen als het weren van geluid. Deze akoestische wand is bekleed aan twee kanten met het akoestische materiaal ‘AKOpanel’. De kern is gevuld met milieuvriendelijk brandvertragende EPS. Om de stevigheid in het paneel te krijgen wordt deze gevult met een 70 mm houten omlijsting. Het EPS wordt geleverd met een openlucht systeem. We werken het paneel af met ABS fineer of een houten lijst van NobelWood. Zowel de panelen, EPS en NobelWood is lichtgewicht. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk en makkelijk te verplaatsen. De akoestische scheidingswanden kunnen geleverd worden op wielen en kunnen gekoppeld worden. AKOpanel bied ook een mogelijkheid om het paneel af te werken met het mileu vriendelijke NobelWood van Foreco Dalfsen.

Eco tafelscherm:

IMG_4357Het Eco-Tafelscherm is één paneel die bevestigd is met een aluminim profiel aan het bureau. Het paneel heeft minder akoestieke waarde, dit omdat er één enkel scherm geplaatst wordt. Het Eco-Tafelscherm is een goedkopere variant van het AKOpanel.

 

 

AKOpanel Bureauscherm:

IMG_4325

De 48 mm dikke AKOpanel akoestische wand kunt u toepassen in uw kantoor als scheidingswand. Deze akoestische wand is bekleed aan twee kanten met het akoestische materiaal ‘AKOpanel’. De kern is gevuld met milieuvriendelijk brandvertragende EPS. Om de stevigheid in het paneel te krijgen wordt deze gevult met een 70 mm houten omlijsting. Het EPS wordt geleverd met een openlucht systeem. We werken het paneel af met ABS fineer of een houten lijst van NobelWood. Zowel de panelen, EPS en NobelWood is lichtgewicht. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk en makkelijk te verplaatsen.

Divider:

Divider 27 mm nieuwDe Divider is een licht gewicht paneel die u makkelijk en snel over uw bureau kunt schruiven. Dit is makkelijk als u rustig in een ruimte wilt vergaderen. Ook geeft het  privicy met u en uw klanten zonder uw collega’s te storen.

We monteren zelf de divider’s, hierdoor kunnen we het passend maken voor iedere blad dikte.

 

Muurdecoratie:

autoHeeft u een mooie foto of wilt u iets moois aan uw wand hangen? Dan kunt u een foto insturen en dan kijken wij of de foto scherp genoeg is om het te laten drukken.
We leveren het met een ophang setje zodat u het dircect kunt ophangen. Het paneel is ook te leveren met een lijst, hierdoor hangt het paneel 7 cm van de wand af en heeft het paneel een beter akoestische waarde.

 

 AKOpanel op rol:

ROL2Akopanel kunnen wij ook leveren op rol. Dit in breedte maten van 1000 of 1500 mm. Op een rol zit 20 meter en kan besteld worden in de dikte van 6mm en 3mm. 

6 mm: 1000 mm
3 mm: 1500 mm

 

 

 

AKOpanel figuren:

We hebben zelf een aantal figuren bedacht en uitgewerkt.
Deze kunt u makkelijk op uw bureau zetten of een groter figuur in de hoek van uw kantoor. Het ziet er niet alleen leuk uit maar het geeft ook rust op uw werkplek.
De platen laten we laser snijden. Als u ons een figuur toe stuurt als een vector bestand kunnen wij het laten laser snijden.

Wave:

IMG_4306

Plant:

IMG_4313

3D art:

IMG_4301

Plafond schermen:

Ook verkopen we plafond schermen, deze kunt u in uw kantoor aan uw plafond ophangen. We verkopen ze horizontaal met bevestiging en verticaal met bevestiging. Deze panelen zijn ook printbaar en geeft meer sfeer in uw kantoor.

Horizontale plafondschermen:

klaslokaal 7

Verticale plafondschermen:

Verticale plafond wanden

 

Specials:

AKO panel budget scherm 27 mm (2)