Bureauschermen

Bureauscherm 400 mm hoog, 9 mm dik:

Het bureauscherm 400 mm is een bureauscherm, deze kan bevestigd worden met een aluminium profiel of met verschillende aluminium klemmen. Het paneel heeft een akoestische werking. Het 9 mm AKOpanel is een gerecyclede PET-fles, doordat het paneel een open structuur heeft, wordt het geluid in het materiaal gedempt. Zie deze oplossing hieronder:

AKOpanel bureauscherm 400 mm

 

 


AKOpanel bureauscherm 590 mm hoog, 48 mm dik:

De 48 mm dikke AKOpanel akoestische bureauscherm kunt u op verschillende manieren plaatsen. Deze wand kunt u als voorzetscherm of opzetscherm toepassen, door de verschillende klemmen. Deze akoestische wand is bekleed aan twee kanten met het akoestische materiaal ‘AKOpanel’. De kern is gevuld met milieuvriendelijk brandvertragende EPS. Om de stevigheid in het paneel te krijgen zit er een 70 mm omlijsting van multiplex. Het EPS wordt geleverd met een openlucht systeem. We werken het paneel af met ABS fineer of een houten lijst van NobelWood. Zowel de panelen, EPS en NobelWood is lichtgewicht. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk en makkelijk te monteren.

AKOpanel bureauscherm 590 mm


AKOpanel Divider

De divider is een licht gewicht paneel die u makkelijk en snel over uw bureau kunt schuiven. Dit is makkelijk als u rustig in een ruimte wilt vergaderen. Ook geeft het privacy met u en uw klanten ,zonder uw collega’s te storen. Het paneel wordt met de laser op maat gesneden, deze heeft een radius van 3 cm. Standaard wordt hier het logo van AKOpanel licht ingegraveerd.

De klemmen passen op maximaal een 27 mm blad.
Klemmen is de kleur wit of aluminium, materiaal aluminium.

IMG_6491


AKOpanel 9 mm kleuren:

ABS: