Een goede oplossing, met een duurzaam karakter

AKOpanel levert akoestische panelen van goede kwaliteit, met een duurzaam karakter. Wij willen een oplossing bieden voor akoestische problemen in elke ruimte, daarom leveren wij van onbewerkte panelen voor de interieurbouw tot kant-en-klare producten voor kantoorinrichting. We kijken daarbij echt naar de wensen van onze klanten en verzorgen waar nodig maatwerk.

Hiervoor werken wij samen met een geselecteerd dealernetwerk. Zij kennen het product als geen ander en zorgen samen met u voor de ideale oplossing voor uw ruimte: stijlvol, duurzaam en het doet waarvoor het nodig is.

Hoe één product zorgt voor meerdere oplossingen

Per vierkante meter PETpanel krijgen zo’n 40 tot 70 PET-flessen een nieuw leven. Dat maakt onze producten zo bijzonder. Naast dat de panelen doen waarvoor u ze aanschaft en naast dat de panelen een stijlvolle oplossing zijn, zorgt het er ook nog eens voor dat plastic een nieuwe bestemming vindt. Uw keuze voor AKOpanel is dus niet alleen een praktische oplossing voor uw probleem, maar het draagt ook bij aan de oplossing voor een steeds groter wordend probleem voor ons allemaal. Daarom denken wij dat AKOpanel de ideale oplossing is voor uw gymzaal, auditorium, kantoor of welke ruimte dan ook.

Momenteel liggen er in onze opslag zo’n 3.000.000 PETflessen, verwerkt in onze akoestische panelen. Dat is toch prachtig?

Akoestische panelen als design

Met onze onbewerkte panelen zijn de mogelijkheden eindeloos. Doordat het zo goed bewerkbaar is kan een interieurbouwer echt zijn eigen producten en projecten realiseren. Daarnaast zijn de panelen qua uiterlijk stijlvol en modern. Gecombineerd met het duurzame karakter maakt en de goede kwaliteit is AKOpanel dus de ideale oplossing voor akoestiesche uitdagingen.

Met onze grote voorraad, diverse kleuren en diktes zijn we uniek in de markt. Daarnaast kunnen we dankzij een eigen CNC-snijmachine tekeningen en ontwerpen verwerken en realiseren. Hierdoor ontstaan genoeg creatieve mogelijkheden om de panelen te gebruiken. Veel bedrijven hebben al gebruikt gemaakt van onze panelen bij de realisatie van kantoorpanden en andere gebouwen. Bent u de volgende?

Meer lezen over deze voorbeelden? Kijk dan bij onze projecten.