Gemeente Beilen

Deze gevlochten wand is toegepast in de ontvangstruimte van het gemeentehuis in Beilen. De wand ziet er niet alleen mooi uit, maar dient ook als een akoestische demping. Het vlechten van panelen is een nieuwe en originele manier van toepassen. Er zijn eerst een aantal tests uitgevoerd om te kijken hoe het materiaal reageert op het buigen en vlechten. Het materiaal blijkt geschikt te zijn en het resultaat is een prachtige wand. Het materiaal wat hier toegepast is op maat gesneden 9 mm PETpanel in de kleur Grey AP/9-16.

Naast de ontvangstruimte heeft AKOpanel ook PETpanels in drie stilteruimtes geplaatst. Hier kunnen medewerkers overleggen en vergaderen met gemeenteleden. Een wand van 9 mm PETpanel in diverse kleuren zorgt voor een aangename akoestiek tijdens deze vergaderingen.

Ontwerp: Sax Architecten
Uitvoering: Bouwbedrijf Rotteveel

Zoek uw dealer in de buurt!